Стопкадър Twitter, Страшен инцидент с известен певец по време на концерт.Певецът

...
Стопкадър Twitter, Страшен инцидент с известен певец по време на концерт.Певецът
Коментари Харесай

Фен удари Хари Стайлс в лицето по време на концерт във Виена

Стопкадър Twitter, 

Страшен случай с прочут артист по време на концерт.

Певецът Хари Стайлс беше ударен в лицето от предмет, хвърлен от човек от публиката, по време на концерт на изпълнителя във Виена, заяви ДПА.

Видеоклипове от концерта в стадион " Ернст Хапел " в Австрия, оповестени онлайн, демонстрираха по какъв начин поп звездата върви по сцената, докато предмет полита във въздуха и да го удря в лицето – покрай окото му. След удара той потръпва от болежка и се навежда, държейки лицето си в ръце.

" Той продължи да допира лицето си постоянно. Личеше си, че го боли доста. Изглежда, че трябваше да се събере, след което се обърна към нас още веднъж и продължи да пее ", сподели почитател от публиката.

29-годишният Стайлс и преди е бил замерян с предмети, хвърлени от почитатели по време на концерти – миналия месец той беше ударен в лицето от букет с цветя по време на концерта си в град Кардиф, напомня Българска телеграфна агенция.

През юни поп певицата Биби Рекса също беше ударена в лицето на концерт в Ню Йорк. Изпълнителката беше замерена с мобилен телефон, след което разгласява фотография в Instagram, с която тя сподели огромната лилава синина на клепача си. 27-годишен мъж беше задържан и упрекнат в нахлуване поради този случай.

Няколко дни след случката с Биби Рекса певицата Ейва Макс заяви, че човек се е качил на сцената, до момента в който тя е изнасяла концерт в Лос Анджелис, и " ѝ е блъснал толкоз мощен пестник ", че е одраскал вътрешността на окото ѝ.

Harry Styles was hit in face with an object during his show
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР